Följ Sheraton Stockholm Hotel

Söker du ett sommarjobb utöver det vanliga? - Bli Sheraton Stockholms egen influencer

Pressmeddelande   •   Maj 10, 2017 15:01 CEST

Älskar du att spela in underhållande filmklipp, leta fyndiga hashtags och experimentera bland hundratals Instagramfilter? Då har du chansen att få sommarens kanske glassigaste jobb som influencer på Sheraton Stockholm Hotel.

För första gången rekryterar en av världens största och mesta kända hotellkedjor, Sheraton, en egen influencer för sommarjobb i Stockholms city. Under ett par veckor förväntas personen leverera fyndiga hashtags, roliga filmklipp och intresseväckande bilder om hotellet och annat som är på gång runt om i staden. I gengäld får man ett omväxlande, annorlunda och spännande sommarjobb som definitivt är något utöver det vanliga.

-Detta är verkligen en unik möjlighet för en ung person som kanske letar efter sitt första riktiga sommarjobb och vill göra något riktigt kul. Vi tror att det finns många talanger där ute som kan hjälpa oss att visa det bästa från Sheraton men också lyfta Stockholms alla pärlor för våra utländska besökare, säger Anna-Karin Werner, marknads- och försäljningschef på Sheraton Stockholm Hotel.

Anställningen varar under sju veckor och självklart får man lön som på vilket annat sommarjobb som helst.

Så vill du också slippa att rensa rabatter, sälja glass eller plocka jordgubbar i sommar för att istället leva livet som en influencer och samtidigt få betalt är detta chansen för dig!

Alla detaljer om hur du ansöker finns här:

http://www.sheratonstockholm.se/influencer_

För mer information, vänligen kontakta:
Anna Holmqvist, presskontakt, Sheraton Stockholm Hotel, tel: 08-412 36 01
E-post: Anna.Holmqvist@sheraton.com

Om Sheraton Stockholm Hotel

Sheraton Stockholm är ett förstklassigt hotell beläget i centrala Stockholm. Hotellet erbjuder 465 rymliga gästrum med hög komfort med Sheraton Sweet Sleeper® sängar, Sheraton Fitness och 24 timmars roomservice. Sheraton har även Stockholms mest flexibla konferensvåning som kan ta emot events och konferenser för upp till 600 personer. Sheraton ägs av Marriott International, världens största hotellkedja med fler än 5700 hotell i 130 länder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.