Följ Sheraton Stockholm Hotel

​Sheraton Stockholms Pridesatsning

Pressmeddelande   •   Jun 12, 2015 11:00 CEST

Sheraton Stockholm Hotel har regnbågsflaggorna vajat på taket under Pride de senaste 5 åren. Nu har man skapat ett nytt regnbågspaket där man som LGBT ska känna sig extra bekväm under sin vistelse i Stockholm. Som medlem i Visit Stockholm’s IGLTA-nätverk tycker vi på Sheraton Stockholm att det är viktigt att man som LGBT ska känna sig helt obesvärad då man bokat dubbelsäng eller vill gå på en romantisk restaurang. Det kan verka självklart i Sverige men då våra gäster till största delen är internationella och många kommer från länder där det inte är lika självklart ska de få känna sig totalt avslappnade hos oss.

I regnbågspaket ingår

  • En härliga frukostbuffet
  • En natt i våra Sweet Sleeper-sängar
  • Veckans cocktail i 360° Bar
  • En QX gay-karta

Vare sig man vill gå på transvandring, njuta av konst, historia eller festa loss ordentligt på de stora gayklubbarna är Conciergen på Sheraton Stockholm Hotel expert på att skräddarsy gästernas vistelse i Stockholm. I år står Stockholm dessutom stolt värdstad för Eurogames 5-9 augusti, veckan efter Pride Festivalen. Hotellet hoppas på att få välkomna många gäster som besöker Stockholm just i samband med dessa spännande evenemang!

Sheraton Stockholm är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder 465 gästrum och en komfort utöver det vanliga. Läget är svårslaget med Stockholms businesskvarter, shoppingstråk och det kungliga slottet inom gångavstånd.

Runt hörnet har vi Centralstationen med förbindelser inom hela Stockholm, samt Arlanda Express, som tar dig till flygplatsen på 20 minuter!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.