Följ Sheraton Stockholm Hotel

Sheraton Stockholm en av de största på konferens i City - Nyutbyggt och stilfullt med hög image i internationell miljö

Pressmeddelande   •   Nov 22, 2007 15:18 CET

Totalrenoveringen av Sheraton Stockholm Hotel innebär ett förnyat konferensutbud som håller högsta nivå. Sheraton Stockholm är i dag en av de största konferens- och festarrangörerna med det bästa cityläget. Hotellet tar idag emot upp till 400 gäster samtidigt i enskilt utrymme. Men även små sällskap från åtta personer kan konferera i vackra, ljusa ändamålsenliga rum. Populärt är Styrelserummet med sköna fåtöljer för ledningsgrupper som önskar komma från den egna miljön.

- Den internationella konferensmiljön som vi erbjuder är uppskattad av våra konferensgäster, berättar Peter Andersson, Director of Sales and Marketing för Sheraton Stockholm Hotel. Minglet som uppstår i allmänna utrymmen med en mix av internationella och svenska företag och organisationer blir ofta intressanta och inspirerande för alla parter.

Totalrenoveringen av hotellet och därmed samtliga konferensutrymmen har medfört fler konferensrum. I dag kan hotellet erbjuda totalt 15 rum, varav två nybyggda vägg i vägg med Sheratons vackra restaurang, där man kan få direkt access in i restaurangen om så önskas.
Den berömda Drottningholmssalen, som är den absolut största, kan ta emot upp till 400 gäster. Möbler och interiörer i samtliga konferensutrymmen är utbytta och känslan och doften av det nya är slående. Det ljusa inslaget i samtliga utrymmen är behagligt och rofyllt.

En viktig faktor på Sheraton Stockholm Hotel är säkerhetspolicyn. Säkerhetsnivån är mycket hög och det är naturligt att hotellet därför får förtroendet vid politiskt känsliga möten. Hela våningar kan stängas av, även via hissar. Säkerhet gäller inte minst att förhindra spridning av information av hög konfidentiell karaktär. En sådan enkel åtgärd som att rensa ut konferensutrymmen in i minsta detalj är en faktor som många konferensanläggningar ofta överser med.

- Att välja en konferensanläggning med professionell kunskap betyder mycket mer än endast erbjudanden är lokaler, förtydligar Peter Andersson. Varje konferensgrupp tilldelas hos oss alltid sin egen Star Meeting Concierge som är stand-by under hela konferensen. Det är bara att lyfta telefonluren så får man direkt all den service och hjälp man begär.

Nyrenoveringen har även inneburit helt ny teknik. Stand-by för den tekniska supporten är även den 100 procent. De nya digitala informationstavlorna utanför varje konferensrum är uppskattade. Utöver att visa upp sin logotype, istället för en tämligen tråkig skylt, kan man välja att spela upp egna filmer, power-point presentationer och allt vad nu den kreativa arrangören önskar som eventuella överraskningsmoment under konferensen.

Pontus Frithiof, med sitt berömda kök, ansvarar för all catering vid fest- och konferensarrangemang. Hans meny är omtalad och genuint svensk. Sheraton Stockholm Hotels meny på restaurangen Threesixty, där kökschef Joakim Broström är ansvarig, har en mer internationell prägel varför kombinationen med Pontus Frithiofs utbud är uppskattad. Varar konferensen över flera dagar, vilket är vanligt, är olikheterna i menyutbudet en stor fördel.

- Vår ytterst eleganta miljö och vackra läge på Tegelbacken vid Stockholms Ström med utsikt över Gamla Stan och Stadshuset är ytterligare viktiga aspekter som bidrar till en lyckad konferens.
Många företag och organisationer, svenska som internationella, konfererar hos oss på Sheraton Stockholm Hotel för att visa upp sig i en elegant omgivning. Den ska spegla den image man vill förmedla, tillägger Peter Andersson avslutningsvis.


För mer information och högupplösta bilder eller personlig visning kontakta:
Peter Andersson, Director of Sales and Marketing, tel. 08-412 35 07 mobil 0708 -14 26 55, peter.andersson@sheraton.com


Sheraton Stockholm Hotel är ett femstjärnigt hotell beläget i mitten av Stockholm. Nära Stockholms affärsdistrikt, shopping och nöjen – perfekt för både affärsresenärer och turister, men också för alla stockholmare eller livsnjutare på besök. Hotellet har 465 rymliga nyrenoverade rum med hög komfort i Sheraton Sweet Sleeper sängar, In-room spa, trådlöst bredband, 24 timmars roomservice och internationell hotellfrukost. Sheraton har Stockholms mest flexibla konferensvåning som kan ta emot banketter och konferenser för upp till 600 personer. Sheraton Stockholm Hotel tillhör en av världens största hotellkedjor Starwood Hotels & Resorts som består av över 800 hotell världen över och kedjor Westin Hotels & Resorts, Elements, Le Meridien, Sheraton Hotels & Resorts, Four Points Hotels by Sheraton, St Regis, Luxury Collection, W Hotels och Aloft Hotels.


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.