Följ Sheraton Stockholm Hotel

Ny Kökschef på Sheraton Stockholm

Pressmeddelande   •   Jul 10, 2015 14:00 CEST

Nu tar Nederländska Cor van der Plas, 30 år över rodret som Kökschef på Sheraton Stockholm Hotel

Cor har framgångsrikt jobbat som Sous chef på Sheraton Stockholm Hotel i 3 år, innan dess huserade han på Grand Hotel Huis ter Duin i Amsterdam. Under hans karriär har han även lagat mat vid de olympiska spelen i Bejing och på diverse kryssningsfartyg.

”Sedan Juli 2015 är jag ansvarig för köket på Sheraton Stockholm, vilket är en spännande utmaning för mig och mitt team av passionerade och internationella kockar. Vi älskar att skapa rätter med skandinaviska råvaror och tillföra dem en internationell touch. Vi använder säsongsfräscha råvaror som vi tillsammans med färska örter ifrån vår innergård tillreder maträtter som ska tillfredställa alla våra gästers smaker. Varmt välkommen till Sheraton Stockholms Threesixty restaurang”

Sheraton Stockholm är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder 465 gästrum och en komfort utöver det vanliga. Läget är svårslaget med Stockholms businesskvarter, shoppingstråk och det kungliga slottet inom gångavstånd.

Runt hörnet har vi Centralstationen med förbindelser inom hela Stockholm, samt Arlanda Express, som tar dig till flygplatsen på 20 minuter!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.