Följ Sheraton Stockholm Hotel

Kantarellveckor på Sheraton Stockholm Hotel

Pressmeddelande   •   Sep 10, 2015 12:40 CEST

Hösten är en härlig tid på året! Det är mysigt att få tända stämningsfulla ljus och njuta av långkok och alla höstens goda primörer. Hos oss på Sheraton Stockholm Hotel firar vi den nya årstiden med en läcker kantarellmeny som serveras från den 9 september till 18 oktober 2015.

Till förrätt kan ni t ex njuta av kantarellsoppa med rostade kastanjer och vaktel ägg, eller vad sägs om kammusslor serverade med stekta kantareller, äpple och krispig skinka? Till varmrätt bjuder kantarellmenyn på bl.a. ett långkok av hjort med gräddstuvade kantareller, parmesanmousse och ett urval av säsongens grönsaker. Det bjuds även på en underbar marulksrätt och för alla vegetarianer erbjuder vi en fantastiskt god ricotta gnocci med en sås gjord på rökta kantareller stekt salvia och jordärtskockscrème. Hela menyn hittar ni här.

”Jag älskar hösten och bland alla höstprimörer är kantarellerna en favorit. Det är därför extra roligt att kunna erbjuda en kantarellmeny. Vi hoppas på att många av våra utländska gäster får upp ögonen för dessa goda primörer men även att många Stockholmare tar tillfället i akt att besöka oss under våra kantarellveckor, vi vet att det finns många kantarellälskare där ute! ” säger chefskock Cornelis Van der Plas.

Varmt välkomna!

Sheraton Stockholm är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder 465 gästrum och en komfort utöver det vanliga. Läget är svårslaget med Stockholms businesskvarter, shoppingstråk och det kungliga slottet inom gångavstånd.

Runt hörnet har vi Centralstationen med förbindelser inom hela Stockholm, samt Arlanda Express, som tar dig till flygplatsen på 20 minuter!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.