Följ Sheraton Stockholm Hotel

Indisk matfestival på Sheraton Stockholm Hotel

Pressmeddelande   •   Maj 15, 2015 11:56 CEST

Det vankas Indisk matfestivalSheraton Stockholm Hotel! Anurudh Khanna, prisbelönt kock från systerhotellet, Westin Pune, Koregaon Park i Indien kommer till Stockholm under en dryg vecka i slutet av maj och ansluter till köksteamet på Sheraton Stockholm. Det här blir verkligen en härlig matupplevelse för både Stockholmare och hotellgäster. Perfekt för alla de som redan älskar Indisk mat och för dem som är nyfikna att prova på för första gången!

Menyn, som är specialkomponerad för Sheraton, bjuder på många välkända Indiska rätter som Murg Tikka Makahan Masala, kyckling i tomatsky, toppad med bockhornsklöver,  Achari Paneer, grillad färskost med Indiska kryddor, samt Gosht Roganjosh, en långkokt lammcurry och specialitet från Kashmir.

Anurudh Khanna är uppvuxen i Delhi, där den traditionella matkulturen från Mughals & Nawabs i norra delen av Indien är mycket stark. Han brinner för modern indisk matlagning och älskar att kombinera indiska kryddor och smaker med färgglada ingredienser för en vacker presentation.

Till vardags är Anurudh Khanna chefskock på Starwood-hotellet Westin Pune Koregaon Park. Han älskar att resa och har mer än 16 års erfarenhet inom besöksnäringen i bagaget. År 2014 belönades han med RVP Culinary Leader of the Year Award.

Vi utlovar utsökt god och vällagad Indisk mat här i hjärtat av Stockholm.

Sheraton Stockholm är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder 465 gästrum och en komfort utöver det vanliga. Läget är svårslaget med Stockholms businesskvarter, shoppingstråk och det kungliga slottet inom gångavstånd.

Runt hörnet har vi Centralstationen med förbindelser inom hela Stockholm, samt Arlanda Express, som tar dig till flygplatsen på 20 minuter!

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.