Följ Sheraton Stockholm Hotel

Fräsch start på 2015

Pressmeddelande   •   Feb 11, 2015 09:30 CET

Det är med stor glädje vi konstaterar att första delen av vår renovering är klar! Våra översta våningarna, 7 och 8, har fått ett nytt och inbjudande utseende.

Areen Hospitality står för designen som går i varmgrått och energiskapande gröna toner. Mattornas mönster har inspirerats av den svenska naturen och framförallt fallande snöflingor. Under de närmaste tre åren kommer totalt 50 miljoner kronor att investeras i Sheraton Stockholm Hotel.

De visuella förändringarna i våra rum är precis lika viktiga som de komforthöjande förbättringarna vi genomför. Du kommer nämligen att uppleva ännu svalare, eller varmare, rum med vårt uppgraderade AC-system. Vi vill helt enkelt göra din vistelse än mer avkopplande, men ändå välbekant. Vi är fortfarande ditt ”home away from home”.

För att boka våra nyrenoverade rum på 8:e våningen eller Sheraton Club floor, prata med vår reception eller kontakta hotellets bokning på reservations.stockholm@sheraton.com.

Vi ser fram emot att visa dig våra välkomnande rum och vill gärna höra dina synpunkter.
Varma hälsningar,

Igor Buercher
General Manager

Sheraton Stockholm är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder 465 gästrum och en komfort utöver det vanliga. Läget är svårslaget med Stockholms businesskvarter, shoppingstråk och det kungliga slottet inom gångavstånd.

Runt hörnet har vi Centralstationen med förbindelser inom hela Stockholm, samt Arlanda Express, som tar dig till flygplatsen på 20 minuter!

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.