Följ Sheraton Stockholm Hotel

​Välkommen på våra bayerska veckor!

Nyhet   •   Sep 21, 2015 10:42 CEST

Välkommen att fira bayerska veckor på Sheraton Stockholm Hotel  mellan den 19 september och den 4 oktober. Vår chefskock Cor van der Plas har komponerat en härlig meny fylld till bredden med Bayerska specialiteter. Självkart finns det även ett urval av Tyska ölsorter att välja på som verkligen tar din smakupplevelse till nästa nivå. Vad kan smaka bättre nu fram mot höstkanten än riktigt vällagad mat tillsammans med god öl!

Njut av bayerska läckerheter när de är som bäst. Välj bland annat mellan kryddig “obatzter” med rädisor och grillad surdeg, bayersk korvsallad med senapsdressing och friséesallad, eller varför inte en klassisk wiener schnitzel med potatissallad! För er som älskar efterrätter finns det självklart varm äppelstrudel med vaniljsås på menyn och en härlig schwarzwaldtårta med pistageglass och marinerade körsbär. Se hela menyn här.

Varmt välkommen!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.