Följ Sheraton Stockholm Hotel

Utställning av ”Ambassadernas julgranar” på Sheraton Stockholm Hotel

Nyhet   •   Nov 30, 2017 14:36 CET

Ambassadernas julgranar 2017- här ett smakprov av den amerikanska granen

Julen är till för att visa kärlek, samhörighet och solidaritet- speciellt i tider som dessa. För att belysa vikten i att visa acceptans och uppskattning kulturer emellan inveg Sheraton Stockholm den 29 november ”Ambassadernas julgranar” – en utställning där nio ambassader från olika delar av världen har dekorerat nio unika julgranar efter sina egna traditioner.

Det är första året som Sheraton arrangerar ”Ambassadernas julgranar” med syftet att belysa julen som en tid för gemenskap och glädje oavsett kulturella skillnader och nationalitet

- Vi vill visa på den samhörighet som julen bidrar med för alla, oavsett land och religion. Alla firar naturligtvis inte jul såsom vi gör här i Sverige men högtider generellt är ofta en symbol för gemenskap vilket känns viktigt, säger Lars van der Most, General Manager på Sheraton Stockholm Hotel.

De nio ambassader som i år ställer ut sin gran är: Argentina, Botswana, Estland, Norge, Kenya, Mexico, Polen, Thailand och USA.

- Eftersom det är det första året som vi anordnar "Ambassadernas julgranar" hade vi ingen aning om hur ambassaderna skulle tolka temat, men det visade sig att de verkligen brann för syftet och att de gick in i det med stor entusiasm. USA har till exempel vita husets officiella juldekoration på sin gran, medan Polen har importerat sina julgranskulor dekorerade för hand direkt från Polen, säger Anna-Karin Werner, Director of Sales.  

Ambassadernas julgranar finns nu utställda på Sheraton Hotel i Stockholm fram till nyår för den som vill gå förbi och ta del av jultraditioner från alla världens hörn.

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.