Följ Sheraton Stockholm Hotel

Sheraton i samarbete med Operan

Nyhet   •   Nov 19, 2015 13:30 CET

Njut av en natt på Sheraton Stockholm och kombinera det med en kväll fylld av drama och romantik på Kungliga Operan. Vi är stolta att nu kunna presentera vårt operapaket.

Få ut det bästa av vintern i Stockholm. Ett unikt tillfälle att kombinera ett modernt boende i hjärtat av Stockholm, med en av världens mest kända baletter på Kungliga Operan, Nötknäpparen. 

Nötknäpparen firar 20 år på Operan
Petter och Lotta har blivit omhändertagna av Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin och ska fira jul för allra första gången i sina liv (ta bort). På kvällen vill barnen inte gå och lägga sig i sina vanliga sängar, utan ber att få sova under julgranen. Julnatten visar sig vara en förtrollad natt fylld av magiska och spännande händelser.

En av de största succéerna på Kungliga Operan är balettklassikern Nötknäpparen till Pjotr Tjajkovskijs välkända musik. Denna populära version, som i år firar 20 år på Operan, är koreo­graferad av Pär Isberg med handlingen förlagd till Elsa Beskows svenska sagovärld Petters och Lottas jul.

För mer information om datum och priser, vänligen besök Sheraton Stockholm hemsida. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.