Följ Sheraton Stockholm Hotel

Nya visioner tar Sheraton in i framtiden

Nyhet   •   Nov 13, 2015 10:42 CET

Under de närmsta fem åren fram till 2020 kommer Starwoodkoncernen och Sheraton att jobba med en rad spännande satsningar för att ge hotellgästerna en utökad serviceupplevelse och samtidigt förnya hotellets varumärke och koncept. Bland annat finns planer att etablera 150 nya Sheratonhotell världen över och satsa på en omfattande modernisering av hotellrum, konferensmiljö och lobby.

De närmsta fem åren kommer Sheratons gäster och besökare att märka av hotellets stora förändringsarbete genom utökade satsningar på bekvämlighet, underhållning och fler möjligheter för den som vill prioritera träning och relax under sin hotellvistelse.

En del i förändringsarbetet är lanseringen av Sheraton Grand, en ny förstklassig servicenivå som ska förbättra gästens upplevelse av hotellvistelsen.

En annan viktig satsning för Sheraton de kommande åren är Sheraton Paired, ett nytt koncept för mat och dryck som kan avnjutas av gäster som besöker Sheratons lobby och hotellbar. Njut av lokala smårätter som kombineras tillsammans med Sheraton Selects (Sheratons utvalda vinmeny) eller en premiumöl (”Craft Beers”) och upplev spännande och oväntade smakkombinationer, så kallade pairings.

Sheraton Stockholm är naturligtvis delaktiga i förändringsarbetet. Hotellet erbjuder redan många fördelar i form av generöst tilltagna hotellrum, modern fitnessanläggning och ett centralt läge i hjärtat av Stockholm. På Sheraton världen över möter du alltid en personlig service utöver det vanliga och det är målet även med framtidens satsningar.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.