Följ Sheraton Stockholm Hotel

Vintage i Stockholm

Blogginlägg   •   Jul 06, 2017 15:54 CEST

Humanas provrum

Igår lämnade jag Sheraton Stockholm Hotel för att ge mig ut på stan och besöka olika vintage och second hand butiker. Jag fick fyra favoriter som jag tänkte dela med mig av :) 

  • HUMANA SECOND HAND: Har ett bra handplockat sortiment där de flesta kläderna är i 90-tals anda. De har mycket sportmärken men också kläder från lyxigare varumärken. Härifrån köpte jag Adidaströjan och Armanikjolen som ni ser på bilden. Jag vill även ge de ett plus för deras låga priser, jag köpte kjolen och t-shirten för ynka 252kr (med 10% studentrabatt - ännu ett plus).
  • JUDITS: Här var stilen mer romantisk, elegant och hade ljusare färger på sina kläder i jämförelse med Humana (se bild på Instagram). De har högre prisklass men här kan man verkligen hitta fantastiska guldkorn som inte går att få tag på i andra butiker. Fastnade särskilt för deras väskor.
  • BEYOND RETRO: Jeans-himmelen! De hade jeansmaterial i massor: byxor, jackor, skjolar, shorts, byxdressar. Butiken på Drottninggatan 77 är 500 kvadratmeter stort så det finns även myyycket annat än jeans att fynda där.
  • FILIPPA K SECOND HAND: En butik med kläder från endast Filippa K. Alla kläder är i väldigt bra skick och det var svårt att se om kläderna är second hand eller oanvända. Det kändes mer som att handla på en bra rea på en Filippa K-butik än en second hand.

Förutom mina fyra nämnda favoriter så finns det också andra bra second hands i Stockholm, så som: Stockholms Stadsmisison, Myrorna och Emmaus. Dessa ställen har allt man kan tänka sig, de har ett större utbud men man kan behöva mer tålamod när man letar efter sina guldkorn där.
/Emelie@Sheraton #SummerWithSheraton

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.