Följ Sheraton Stockholm Hotel

Vattenbuss

Blogginlägg   •   Jul 11, 2017 09:01 CEST

Vattenbussen

Vattenbuss, vilken grej! För ett par dagar sedan åkte jag en sightseeingtur med Ocean Bus. Turen började på Stockholms vägar där vi rullade genom stan på en buss som senare åkte ner i vattnet vid Djurgården, plötsligt flöt vi som en båt! Det var väldigt spännande att sitta ombord när bussen skulle köra ner i vattnet.

Det här är ett roligt sätt att upptäcka Stockholm på från både land och hav. Dessutom hade vi en guide med oss som berättade rolig och intressant fakta om Stockholm. Att ha en pratglad guide ombord var mer underhållande än att lyssna på en inspelning i hörlurar. Guiden talade för det mesta engelska men ibland även svenska.

Jag har klippt ihop en video som finns på Sheraton Stockholm Hotels Facebook och Instagram. Där kan ni bland annat se hur bussen åker både ner och upp ur vattnet.

/Emelie@Sheraton #SummerWithSheraton

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.