Följ Sheraton Stockholm Hotel

Glasställen i Stockholm

Blogginlägg   •   Jul 05, 2017 09:39 CEST

Goda smaker från glasstället FRYST

Jag har varit på en fantastisk glassrunda i Stockholm och mättat magen med smaker och kombinationer i mängder. Fem glasställen som är unika på sitt egna sätt har blivit utvalda och dessa vill jag tipsa om. Bild på varje ställe finns på Sheraton Stockholm Hotels Instagram och Facebook

1️. FRYST. Gör sina egna glassar och anpassar smaker efter säsong. De hade flera intressanta smaker men mina favoriter är: rabarber kardemumma, passionsfrukt och gräddmjölk blåbär. Detta ställe ligger precis vid vattnet på Kungsholms Strand.

2. MORELLI. Underbar italiensk glass. De har alltid någon smak som är laktosfri, sockerfri, grultenfri och äggfri. Mina favoriter är: choklad och yoghurt med limoncello (älskade den!).

3️. STOCKHOLMS GLASSHUS. Här har de väldigt många olika smaker. Om du är med en stor grupp med olika smakpreferenser är det här ett ställe för dig.

4️. KING SCOOPA. Du bara måste smaka deras glasshamburgare - deras hemmagjorda glass i en donut som sedan toastas. Jag smakade hamburgaren med en kardemumma- och kanelglass som passade perfekt med donuten.

5️. CAFÉ JÄRNTORGET: Deras hemmagjorda våfflor fyller Järntorget i Gamla Stan med underbar lukt av nygräddade våfflor. Dessa våfflor görs dessutom framför dig i butiken.

/Emelie@Sheraton #SummerWithSheraton

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.