Följ Sheraton Stockholm Hotel

Fjäderholmarna

Blogginlägg   •   Jul 12, 2017 15:02 CEST

Systrarna Degens Glass-stuga på Fjäderholmarna

I förrgår tog jag en kort promenad i solen från Sheraton Stockholm Hotel till Nybrokajen. Därifrån tog jag båten över till Fjäderholmarna som är Stockholms närmsta skärgårdsö. Det är fantastiskt fint på Fjäderholmarna och det finns gott om plats på solklipporna och många platser att slå sig ner på tillsammans med en picknickkorg. Det finns även flera trevliga mat- och dryck-ställen som jag gärna ville testa men jag hamnade på Rökeriet som jag blev mycket nöjd med. Jag beställde en portion med räkor som var väldigt gott rökta.

Båtarna till och från Fjäderholmarna går varje halvtimme vilket är smidigt då man inte behöver passa tiderna särskilt strikt. Ett tips från mig är att ta den första båten som går från Nybrokajen på förmiddagen. Då är det lugnare på ön och din favoritplats på klipporna är ledig.

Vill ni se min film från mitt besök på Fjäderholmarna så finns den på Facebook och Instagram.

/Emelie@Sheraton #SummerWithSheraton

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.sheratonstockholm.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.